Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Benitses
Benitses
Benitses a sziget keleti partján fekszik, Korfuvárostól 14 km-re. A hangulatos kis halászfalu egykoron a sziget legkedveltebb és legzajosabb kisvárosa volt, mára azonban a pihenni vágyók paradicsoma lett.  Benitses enyhe klímája és természetes szépsége már a század kezdete óta nagyon sok turistát vonzott a szigetnek erre a részére.
Bentota
Bentota
Bentota Colombotól 62 km-re délre fekszik. Az üdülőhelyen több szállót, postát, bevásárlóközpontot, kávézót és szabadtéri színházat is találunk, ahol a helyi hagyományos álarcos előadásokat szervezik. A tengerpartot pálmák tucatjai övezik.
Berekfürdõ
Berekfürdõ
Bergamo
Bergamo
Berlin
Berlin
Hamarosan...
Beruwela
Beruwela
Beruwela Colombo-tól 56 km-re délre  fekszik, egy 130 km hosszú terngerpart kezdetén, ahol az utóbbi években a turista forgalom robbanásszerűen megnőtt. Itt egész évben lehetséges a fürdőzés.
Betlehem
Betlehem
Bibione
Bibione
Az Adriai-tenger egyik legismertebb üdülőhelye. Bibione három városrészből áll: Bibione-Spiaggia: a város központja éttermekkel, kávézókkal, pizzériákkal. Esténként a város központja sétálóutcává alakul át, ahova üzletek csalogatják a turistákat vagy a Lupapark kínál még szórakozást. A nyári szezonban a városban elsősegély állomás működik. A szállodák inkább strandközelben, míg az üdülőfalvak a város szélén találhatók. Bibione-Lido del Sole: a legkisebb és legnyugodtabb városrész. Bibione-Pineda: zöldövezeti városrész jó levegővel.
Bikal
Bikal
Bilbao
Bilbao
Hamarosan...
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu