Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Auckland
Auckland
Ayia Napa
Ayia Napa
Kristálytiszta víz,  csodálatos öblök, hosszú homokos strandok jellemzik Ayia Napa üdülőhelyet. A legismertebb strand természetesen a Nissi Beach. Az egykori halászfalu ma már komoly turistaközpont, ahol naplemente után szinte mindig pezseg az élet. A hotelek nyugodtabb vidéken találhatók, a központtól kicsit távolabb a tengerparton, de a központ könnyen megközelíthető gyalog, busszal vagy akár kismotorral is.
Baa Atoll
Baa Atoll
Baan NaTai
Baan NaTai
Hamarosan...
Bad Gastein
Bad Gastein
A friss hegyi levegőjéről is híres Bad Gastein a Hohe Tauern Nemzeti Park szívében fekszik, 1000 méterrel a tengerszint felett. A „boldog békeidőkből” származó, a város képét nagymértékben meghatározó épületek harmonikusan illeszkednek a csodás alpesi környezetbe. Az üdülőhely pihentető programok és aktív kikapcsolódási lehetőségek egyedülállóan gazdag választékát kínálja.
Bad Hofgastein
Bad Hofgastein
Hamarosan...
Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim az Alpok által védett völgyben 1100 méter magasságban fekszik. Eleganciája, termál- és élményfürdője valamint kiváló sípályái révén vált híressé. Igazi síparadicsom, összesen 103 kilométernyi gondozott és hosszú sípályáival, és rendkívül modern liftjeivel. Itt valóban nagybetűvel írják a hógaranciát, hiszen az állandó fehérséget több, mint 800 hóágyú garantálja, melyekkel a pályarendszer 85%-át hóágyúzzák. Itt találhatók Karintia leghosszabb sípályái, melyek közt van egy versenypálya is, melyen bárki kipróbálhatja magát. A Kaiserburg és a termálfürdő közötti lesiklópályát Bad Kleinkirchheim büszkeségéről, Franz Klammer olimpiai bajnokról nevezték el. Akiknek nem volt elég nappal a lejtők nyújtotta élvezet, azok este egy kivilágított pályán folytathatják a sízést.  A snowboardosokat egy jól felszerelt kalandpark várja.
Badacsony
Badacsony
Badacsony Badacsonytomaj város településrésze Veszprém megyében a Balaton partján. Híres és megénekelt hegye a Tapolcai-medence legmagasabb tanúhegye. Meseszép bazaltorgonáit sok turista érkezik megcsodálni. Badacsony hegyére a turistaút a kikötőből illetve a vasútállomásról indul.
Badacsonytomaj
Badacsonytomaj
Baja
Baja

Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu