Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Tanjung
Tanjung
Hamarosan...
Tanjung Benoa
Tanjung Benoa
Tanjung Benoa és Nusa Dua két egymás mellett fekvő üdülőfalu, amelyek a legnépszerübb szálláshelyeknek adnak otthont a szigeten. Széles, homokos partszakasz, nyugodt környezet vár az ide látogatókra. Tanjung Benoa inkább mutat helyi vonásokat, a főutca mentén boltok, éttermek müködnek, míg Nusa Dua inkább a turistáknak kialakított település számos luxus szállodával. A repülőtértől kb. 1 óra a transzferidő.
Taormina
Taormina
Hamarosan...
Tapolca
Tapolca
Hamarosan...
Tarcal
Tarcal
Hamarosan...
Tarvisio
Tarvisio
Hamarosan...
Tasken
Tasken
Tata
Tata
Tata a Gerecse-hegység lábánál, a Kisalföld keleti csücskében kedvező természeti környezetben épült fel. A XIX. századtól központi fekvése miatt- tizenegy településről vezet út a városba- róla nevezték el a környező községeket is magába foglaló Tatai-medencének. A legrégibb időktől kezdve ember által lakott hely volt. Kr. e. II. században a rómaiak elfoglalták Pannóniát és megépítették a limes egyik fontos katonai táborát, Brigetiót (Ószőny). A Tatához közeli tábort a Látó-hegy oldalán végigfutó római vízvezetéken, az ún. Kismosó-forrásokból látták el ivóvízzel...
Tauplitz
Tauplitz
Tbiliszi
Tbiliszi

Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu