Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Side
Side
Az anatóliai Side tengerparti nyaralóhely, amely szintén sok élményt tartogat az ide látogatók számára. Itt található  Anatólia legnagyobb amfiteátruma, melyet még a rómaiak építettek és szinte teljes épségében megmaradt. Az egykori kalózok lakta település a hosszú évszázadok alatt mit sem veszített romantikájából.
Simontornya
Simontornya
Sinarades
Sinarades
Sinarades a sziget Nyugati részén található, 10 km re a repülőtértől és a fővárostól, Korfu várostól ill. 3 km re Agios Gordios, üdülőközponttól. Az "Aqualand Water Park" 4km -i távolságra van, Sissi palotája pedig 4km-re. A falu központi része 5-10 perc gyaloglással elérhető, ahol található taverna, supermarket és gyógyszertár is. A falura jellemző, a hagyományok tisztelete. Ha ellátogatunk ide, számtalan görög ünnepségen, fesztiválon részt vehetünk, amit a helyi lakosság szervez, tánccal, bárány sütéssel és "szuflaki" készítéssel körítve.
Siófok
Siófok
Siófok a Balaton keleti medencéjének közepén, a Sió-csatorna torkolatánál fekszik. Északról a Balaton, keletről a Mezőföld szélét képező hullámos fennsíkok, délről és nyugatról pedig a Balaton déli oldalára jellemző szelíd lejtésű dombsorok határolják. A város Somogy megyéhez tartozik. A déli Balaton-part 70 km-es szakaszából 17 kilométert foglal el.
Sirmione
Sirmione
Sirmione hamarosan...
Skaleta
Skaleta
Hamarosan...
Somogygeszti
Somogygeszti
Sopron
Sopron
Hamarosan...
Sopronbánfalva
Sopronbánfalva

Sorrentó
Sorrentó
Hamarosan...
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu