Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Antananarivo
Antananarivo
Aposelemis
Aposelemis
Arabba
Arabba
Hamarosan...
Aranypart
Aranypart
Argassi
Argassi
Argassit ma már Zakynthos elővárosaként is nevezik, a fővárostól kb. 5 km-re fekszik. Hangulatos tavernák, éttermek, üzletek, számtalan szórakozási lehetőség várja a turistákat. Homokos, lassan mélyülő tengerpartjai (helyenként keskeny, kavicsos-homokos) a vízi sportok szerelmeseinek is kedvelt célpontja. Ideális választás kisgyermekes családok számára is.
Ari Atoll
Ari Atoll
Ashdod
Ashdod
Hamarosan...
Asprovalta
Asprovalta
Chalkidiki keleti oldalán fekszik Thessalonikitől és Kavalától egyaránt 80 km-re Asprovalta. Kisvárosias hangulata, üzletekkel teli főutcája, tavernákkal és bárokkal csalogató tengerparti sétánya sokak kedvence lehet.
Assago
Assago
Athén
Athén
Athén Görögország, valamint a görög Attika prefektúra fővárosa. A modern Athén hatalmas, kozmopolita jellegű város; az ókori Athén nagy hatalmú városállam, jelentős tudományos központ volt. Lakossága elővárosokkal együtt körülbelül 3,5 millió, ez Görögország lakosságának kb. 35%-a. Nevét az ősi görög mitológiai városvédő istennőről, Athénéről kapta.
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu