Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Portals Nous
Portals Nous
Porto
Porto
Porto Portugália második legnagyobb városa. A városról és az azt körülvevő Portus Cale tartományról kapta a nevét később az egész ország. Az északi hegyvidéken kanyargó Douro folyó Portó városánál torkollik az Atlanti óceánba. Ódon várkastélyok, udvarházak, apró egyszerű román stílusú templomok szegélyezik az utat mindenfelé.
Porto Sant
Porto Sant
Hamarosan...
Prága
Prága

Prága, Csehország fővárosa, amely kilenc dombra épült és a Moldva két partján fekszik. Történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát vonultatja fel, melybe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek külön-külön hangulata, történelme van. Mindezek miatt is szokták a várost a "száztornyú Prága" néven emlegetni.

Praslin
Praslin
Hamarosan
Pretoria
Pretoria
Pretoria a Dél-afrikai Köztársaság közigazgatási fővárosa, 2005-től egy helyi afrikai törzs nyelve nyomán a Tshwane elnevezést kapta. Gauteng tartomány északi részén fekszik, 1200–1500 m tengerszint feletti magasságban az ún. Magasföldön.
Primorsko
Primorsko
Prospect Bay
Prospect Bay
Psakoudia
Psakoudia
Puerto Morelos
Puerto Morelos
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu