Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 629 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Petrcane
Petrcane
Phan Thiet
Phan Thiet
Hamarosan...
Phi Phi
Phi Phi
Phukettől 48 km-re délkeletre, Krabitól 40 km-re délnyugatra fekszik, kristálytiszta vízzel övezve a nevezetes szigetcsoport, amely  Phi Phi néven ismert. Az idillikus szigetek legendásak a természeti szépségeikről és aNopparat Thara - Phi Phi Tengeri  Nemzeti Park részei.
Phuket
Phuket
Phuket Thaiföld legkedveltebb szigete, amely nem messze található Thaiföld szárazföldi részétől. Népszerű üdülőhely mely, Bangkoktól alig 1 órányi repülőútra az Andamán-tengerből emelkedik ki. Legfőbb tengerparti strandjai: Patong, Karon, Kata. Szép környezet, dús növényzet, tagolt tengerpartok és hosszú, homokos strandok biztosítják a kellemes üdülést.
Piani Di Falzarego
Piani Di Falzarego
Pigadia
Pigadia
A sziget déli részén épült a sziget fővárosa és egyben fő kikötője. A város amfiteátrumszerűen öleli körül a kikötőt, ahol egy kőszikla tetején található az akropolisz. Pigadia színes házaival, hangulatos éttermeivel, kávézóival, üzleteivel, s hosszú homokos tengerpartjával idevonzza a sziget más részeiről is a látogatókat.
Piombino
Piombino
Hamarosan...
Pireusz
Pireusz
Hamarosan...
Pisa
Pisa
Pisa az érsekség székhelye, az egyik legrégebbi olasz város, a toszkánai régióban található. A katalógusban a Pisai Ferdetorony bemutatása külön dobozban került elhelyezésre, ezenkívül pisai szállások, hotelek és panziók weboldalai, gyógyfürdők, programok, fesztiválok linkjei is szerepelnek a gyűjteményben. Kulturális élet, oktatás, térképek, képgaléria is segíti az olvasók tájékozódását.
Place Deux Alpes
Place Deux Alpes
Hamarosan...
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu