Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Ammán
Ammán
Amoopi
Amoopi
Hamarosan...
Amoudara
Amoudara
Hamarosan...
Amoudara Herakliou
Amoudara Herakliou
Hamarosan...
Amszterdam
Amszterdam
Analipsi
Analipsi
Herakliontól 22 km-re, Hersonissostól 5 km-re található az üdülőfalu, melybe még nem tört be a tömegturizmus. Keskeny utcácskái, hangulatos tavernái, kávézói és a barátságos helybéli lakosok megfelelő keretet nyújtanak, egy kellemes, családias nyaraláshoz.

Anchorage
Anchorage
Anchorage Alaszka legnépesebb városa, egyben önálló közigazgatási egység.
Anissaras
Anissaras
Anissaras 6 km hosszú, homokos partja Chersonissos előtt található. A nyugodt partszakasszal rendelkező üdülőhelyen mindig mélykék tenger valamint számos vízi sportolási lehetőség fogadja az ideérkezőket. A környéken szállodák, kényelmes bárok, jó éttermek és hangulatos tavernák is rendelkezésre állnak. A tájat a Dikti-hegység nyúlványa uralja, és a Lassithi-fennsík teszi igazán érdekessé. Heraklionba (kb. 31 km-re) és a nagyobb nyaralóhelyekre menetrend szerinti buszokkal juthatunk el. A busztranszfer a repülőtérről kb. 50 perc.
Annaberg
Annaberg
Hamarosan...
Antalya
Antalya
Antalya a Török Riviéra központja, amely közigazgatási központ is egyben. A város a tengerparton épült, gazdag történelmi emlékeiből is látszik, hogy már évezredekkel ezelőtt is lakták ezt a régiót. Számtalan ókori maradvány, mecset és bazár várja az ide látogatókat.
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu