Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 630 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Noszvaj
Noszvaj

Novo Sancti Petri
Novo Sancti Petri
Nusa Dua
Nusa Dua
A Nusa Dua jelentése: két sziget. A halászfaluból Bali egyik leglátogatottabb üdülőparadicsomává fejlődött ki ez a település, amely Tanjung Benoa szomszédságában fekszik. Nusa Dua és Tanjung Benoa adnak otthont a sziget legnépszerűbb szállodáinak. Széles, homokos partszakasz, nyugodt környezet várja az ide látogatókat.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye, 1990 óta megyei jogú város. Székhelye a Nyíregyházi járásnak is. Az ország hetedik legnagyobb városa, több mint 119 000 lakossal. Dinamikus és látványos fejlődése a 18. század óta töretlen.
Obertauern
Obertauern
Az exkluzív sízés fellegvára a 2526 méter magasan fekvő Obertauern, ami manapság Ausztria egyik legkeresettebb síközpontja.
Obzor
Obzor
Odessza
Odessza
Ukrajna történelmi múltú városa. Nevezetes francia és olasz hatású építészetéről, történelmi városrészeiről és múzeumairól.
Olbia
Olbia
Olbia
Olympic Beach
Olympic Beach
Olympic Beach egy üdülőfalu Észak Görögországban, Pieria megyében, Katerinitől kb. 8 km-re, Paraliától pedig kb. 3-4 km-re helyezkedik el. Paraliával egy kiépített tengerparti sétány köti össze. A Görögországba utazók egyik kedvenc úti célja Olympic Beach, mert kiváló természeti adottságai mellett minden adott a szórakozáshoz és a kikapcsolódáshoz egyaránt minden korosztálynak.
Opatija
Opatija
Opatija 43 km hosszú riviéra, a tenger melletti természeti értékekkel, parkokkal és sétányokkal, a régi osztrák-magyar villákkal és strandokkal . Itt az osztrák-magyar időkben a 19. században felépített villákban teleltek az igen enyhe mediterrán éghajlat miatt. Még mai is érezni lehet az opatiai villákon a Sisi császárnő stílusát. A mintegy másfél évszázados turisztikai múltra visszatekintő Opatija a Kvarner-öböl minden bizonnyal leghíresebb és exkluzív nyaralóhelye. Pompás villái, elegáns szállodasora a legmagasabb igényeket is kielégítő idegenforgalmi kínálattal várja a látogatókat, mely csodálatos természeti környezettel, rendkívül kellemes mikroklímával, színvonalas és gazdag kulturális-szórakoztató programkínálattal párosul.
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu