Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Lovran
Lovran
Lucca
Lucca
Luzern
Luzern
Lyon
Lyon
Hamarosan...
Madrid
Madrid
Hamarosan...
Mahábalipuram
Mahábalipuram
Mahábalipuram vagy Mamallapuram kisváros DK-Indiában, Tamilnádu szövetségi államban. Csennaitól kb. 60 km-re délre a Bengáli-öbölpartján fekszik.
Lakossága 15 ezer fő volt 2011-ben. Gazdasági életében meghatározó az idegenforgalom, 2011-ben 3,2 millió külföldi és helyi turista kereste fel.

Templomkörzete 1985 óta az UNESCO világörökség része. A hely a tömör gránit sziklából kifaragott szobrászati remekművek kiállítása; sziklatemplomok, domborművek, életnagyságú elefánt-, oroszlán-, bikaszobrok. A legtöbb alkotás a 7 - 8. századig nyúlik vissza. ,

A város kikötője már az ókori Görögország idejében ismert volt. A középkorban a dél-indiai Pállava Birodalom fő kikötője és tengeri támaszpontja. A település partjaira lesújtó 2004-es szökőár újabb régészeti leleteket tárt fel a Pállava korból.
Mahe
Mahe
Hamarosan...
Makadi Bay
Makadi Bay
Makadi Bay üdülőhely Hurghadától délre 35 - 40 km-re található. Többségben magasabb kategóriájú szállodák vannak ebben a térségben. Makadi Bay előnye, hogy itt a szállodák  magas színvonalú szolgáltatással rendelkeznek a tengerpart pedig szép korallos. Az utóbbi években egy kisebb turista centrum épült ki, ahol be lehet ülni valamelyik tipikusan egyiptomi kávézóba vagy étterembe.
Malaga
Malaga
Hamarosan...
Male Atoll
Male Atoll
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu