Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 582 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Kuta
Kuta

Egy halászfaluból fejlődött ki Bali egyik legnépszerűbb üdülő településévé. Földrajzi fekvésének köszönhetően egész évben nagy hullámok mossák partjait, így különösen az ausztrál hullámszörfösök kedvelt nyaralóhelye. Számos szórakozóhelye miatt főleg az aktív éjszakai életet kedvelők töltik itt szabadságukat.

Kyrenia
Kyrenia
Hamarosan...
La Digue
La Digue
HAMAROSAN
Laamu
Laamu
Hamarosan...
Lachtal
Lachtal
Lachtal a magyar síelők által egyik legjobban ismert és látogatott osztrák síterep. Könnyen megközelíthető, hiszen Graztól bő egy órányi, Bécstől pedig két órányi út autóval, így az első illetve utolsó nap is jól kihasználható a maximalista síelőknek. Hóbiztos fekvése, családbarát szolgáltatásai és a gyönyörű környezet méltán tették a magyar sízők egyik kedvenc ausztriai úti céljává. Lachtalban a gyereke, kezdő és haladó síelők és a snowboardosok egyaránt megtalálják számításukat. Ideális célpont Lachtal az iskolai síutak számára is, jól áttekinthető pályái és olcsó diákcsoportos síbérlet árai miatt. A szállások jelentős része pálya- illetve pálya közeli szállás.
Lackenhof
Lackenhof
Hamarosan...
Laganas
Laganas
Zakynthos legnépszerűbb üdülőhelyeinek egyike. A déli parton található, kb. 11 km-re Zakynthos városától. A 9 km hosszan elnyúló homokos part és a mozgalmas éjszakai élet turisták sokaságát vonzza minden nyáron.
Lajatico
Lajatico
Hamarosan...
Langkawi
Langkawi
Hamarosan...
Lankanfinolhu
Lankanfinolhu
Hamarosan...
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu