Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Agia Marina
Agia Marina
Nyugat-Kréta második legnagyobb üdülőközpontja Chaniától kb. 10 km-re fekszik, mellyel rendszeres buszjárat köti össze. Csodálatos, homokos tengerpartja a kisgyermekes családok részére teszi vonzóvá, a mozgalmas nyaralást kedvelőket nyüzsgő éjszakai élet, üzletek, tavernák sora várja. Agia Marina és Platanias napjainkra teljesen összeépült, s így egy olyan üdülőközpontot alkotnak, mely még a legigényesebb nyaralóknak is újdonságot és izgalmakat nyújtanak.
Agia Pelagia
Agia Pelagia
Agios Georgios
Agios Georgios
Agios Georgios Korfu déli részén található, egy festői szépségű természetvédelmi terület közelében. A falu a fővárost Lefkimivel összekötő főúttól 2,5 km-re fekszik, Argirades magasságában.
Agios Gordios
Agios Gordios
Agios Gordios, egy kis, festői öbölben fekvő üdülőfalu, mely mögött a hegyek vonulatai meredeken haladnak le a tenger felé. Kiépült, homokos – kavicsos partján igazi tengerparti kikapcsolódás vár ránk. Számos bárral, tavernával, vízi sportlehetőséggel találunk a környéken. Érdemes kipróbálni a számos, izgalmas vízi sport egyikét a tengerparton, melyekkel garantáltan felejthetetlen élményeket szerezhetünk.
Agios Ioannis
Agios Ioannis
Agios Ioannis néhány házból és szállodából álló település Korfu déli részén, Moraitikától néhány kilométerre.
Agios Nikolaos
Agios Nikolaos
Agios Sostis
Agios Sostis
Hamarosan...
Ainet
Ainet
Ajman
Ajman
Ajman a legkisebb a hét emirátus közül. Sharjah emirátustól északra fekszik, itt található a legnagyobb hajógyár. Kis, csendes város hangulatos éttermekkel, vásárlási lehetőséggel, üzletekben és piacokon egyaránt. Hangulatos sétákat ajánl a parkokban és kellemes kikapcsolódást a hosszú homokkal borított parton.
Ajutthaja
Ajutthaja
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu