Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Faliraki
Faliraki
Faliraki mozgalmas üdülőhely a fővárostól 18 km-re. Rodosz várossal állandó buszjárat köti össze. Hosszan elnyúló, széles, homokos (helyenként apró kavicsos), lassan mélyülő tengerpartja a strandolás és a vízi sportok tökéletes helyszíne. Központjában, a tengerpartra merőleges főutcán hangulatos tavernák, éttermek, bárok, üzletek és diszkó várja a nyaralókat.
Famagusta
Famagusta
Hamarosan...
Felsõtárkány
Felsõtárkány
E palóc település a festői Tárkányi-medencében, a Várhegy és az Őrhegy között, a Bükk hegység kapujában, Heves megye északkeleti határán, Egertől 6 km-re fekszik. Felsőtárkány külterülete 90%-ban erdőséggel borított. Területének nagy része a Bükki Nemzeti Parkhoz tartozik, mely nagyvadban és növényfajokban is rendkívül gazdag. Felsőtárkány lakosságának száma napjainkban folyamatosan emelkedik, 2011. január 1-i állapot szerint 3.581 fő. Ez a község fejlett infrastruktúrájának, természeti környezetének, valamint Eger közelségének köszönhető.
Filzmoos
Filzmoos
Távol a tömegtől, de mégis a Ski Amadé közepén terül el Filzmoos, ahol mindig elég hely és hó van az önfeledt sízésre. Az 1057-1597 m között elterülő sícentrumhoz öt húzólift, két üléses és egy kabinos tartozik.
Firenze
Firenze
Hamarosan...
Flic en Flac
Flic en Flac
Fokváros
Fokváros
Folgarida
Folgarida
Hamarosan...
Fonyód
Fonyód
Fort Lauderdale
Fort Lauderdale
Fort Lauderdale Miami-tól északra mindössze 25 mérföldre található. Az Atlanti-óceán és New River torkolata mentén. Az egyik legfontosabb amerikai kikötőváros. A meleg trópusi időjárás egész évben turisták millióit vonzza ide. A strandok és a napimádók városának is nevezik. Sok-sok vízi sport lehetőség, kirándulási lehetőség, számos múzeum, étterem és szórakozási lehetőség vár mindenkit itt.
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu