Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Üdülőhelyek

Az alábbi szűrő segítségével szűkítheti az üdülőhelyek listáját, majd kattintson a részletek gombra, ha többet szeretne tudni az adott településről, hiszen oldalunkon szinte minden szükséges információt megtalálhat. Adatbázisunkban jelenleg 646 üdülőhely információit találja. Keressen az ön számára megfelelő üdülőhelyet és tekintse meg az ott található szállásokat és ajánlatokat!
Földrész:
Ország:
Régió:
Település neve:
Abádszalók
Abádszalók
Abádszalók Tiszafüredtől 20 km-re Jász-Nagykun-Szolnok Megyében, a Nagykunság észak-nyugati részén, a Közép-Tisza bal partján, a Tisza-tó mellett fekszik.
A központban Abádi Major Minifalva, I. Világháborús Emlékmű, II. Világháborús emlékmű.
A központtól pár száz méterre református templom, koncert, mozi, múzeumok, strand, étkezési lehetőségek, vizisport kedvelőknek vizibob, wakebord.
Abádszalók környezetében Tiszaszőlősön: lovarda kicsiknek és nagyoknak.
Abaliget
Abaliget
Abaliget a Dél-dunántúl egyik csodás természeti egysége. Pécstől 15, Orfűtől 3 km-re fekszik, természetvédelmi terület. A településen áthalad az Országos KÉK Túra útvonala, egyik szakaszán kb. 1,5 órás kellemes sétát lehet tenni, erdőt-mezőt érintve. A faluban és a falu környékén is számos szép hely van, ahol kirándulni, sétálni lehet. A horgásztó és a csónakázó tó erdőkkel körülvéve ideális pihenőhely, jó energiákkal tölti fel az odalátogatót. A barlang elismert gyógyászati hely a légzőszervi problémákkal küzdőknek és felejthetetlen látványosság mindenki másnak is.
Ábrahámhegy
Ábrahámhegy
Ábrahámhegy a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, mert egyrészt hegyei félkör alakban nyugatról és északról elzárják, védik a szelektől, másrészt egy völgykatlanban húzódik és így klímája melegebb a környezeténél.
Abu Dhabi
Abu Dhabi
Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek fővárosa és egyben egyik emírsége is. Abu Dhabi a hét emirátus legnagyobb és leggazdagabb állama, a Perzsa-öböl délnyugati részén található. A fővárosban, amely modern világváros 1,5 millió ember él. Abu Dhabi városa sok mindent megőrzött a régmúltból.-csodás palotákat, mecseteket, látogassunk el a régi Al-Husn palotába, és ne hagyjuk ki Abu Dhabi legöregebb városrészét sem, amelyet Batinnak hívnak.
Acapulco
Acapulco
Hamarosan...
Acharavi
Acharavi
Acharavi a sziget északi partján fekszik, Korfuvárostól 35 km-re. A városka közkedvelt idegenforgalmi célpont, főleg a nyugat európai országok turistái keresik fel előszeretettel. Rengeteg nagy szálloda, túlnyomó részben 4 és 5 csillagosak tarkítják a városképet.
Acharavi csodálatos homokos tengerparttal rendelkezik , melynek hossza kb. 3 km! A strand rendezett és tiszta, napágyakkal és napernyőkkel jól ellátott.
Addisz-Abeba
Addisz-Abeba
Adelianos Kampos
Adelianos Kampos
Hamarosan...
Agadir
Agadir
Marokkó leggondozottabb üdülővárosa. Fiatalos, üde és mindig süt a nap! A nyár kellemesen meleg, az Atlanti óceán csitítja a szaharai meleget. Agadir egyesíti a modern nyaralóhelyek és a természetet tisztelő ember elképzeléseit.
Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu