Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL
Szállások
Abaliget Rózsadomb - Abaliget
Szállás kategória:
Apartmanház

A Mecsek hűvösében található 2 szintes nyaralóház. A közelben a horgásztó és a barlang, a strand, pihenési, étkezési, túrázási lehetőségek. A ház felszerelt, bográcsozási lehetőség van. Kiváló horgászoknak, családoknak, természetkedvelőknek! Pihenjen csodás környezetben, kedvező áron!


A vendégház téglából épült, kb. 30 éves, tetőteres. 60 m2, a földszinten található egy nappali-ebédlő, konyha, fürdőszoba, zuhanyozóval. Az emeleten egy hall, abból nyílik két kis szoba. A ház alapvetően 4 személyes, szükség esetén az emeleten lehet 1 pótágyat betenni, illetve a nappaliban a kanapén lehet aludni.


A házban TV készülék nincs. A konyha alapvető eszközökkel felszerelt. A földszinten fa tüzelésű kandallóval, az emelten és a fürdőszobában elektromos fűtőtesttel lehet fűteni.A kertben lehetőség van pihenésre, a kijelölt helyen lehet nyársat sütni, bográcsozni.Elérhetőség:
Abaliget Rózsadomb 
Telefon: +36706358141
E-mail: horvatagota@gmail.com
Weboldal: www.abaliget.ewk.hu   
Figyelem! A fenti tájékoztató a szállás tulajdonos által közölt információ alapján készült. Az egyes szolgáltatások a foglalt utazás függvényeben térítéskötelesek lehetnek. A megadott információk tájékoztató jellegűek! A szállások fenntartják a változtatás jogát!

Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu