Nyaralnimegyek.hu
HÍRLEVÉL

Médiaajánlat


         

Weblapunk tartalma

Oldalaink a nyaralnimegyek.hu és az utazunk.hu online Utazási Portálok, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy összefoglalják és rendszerezzék a Magyar piac utazási irodáinak ajánlatait, és így segítségére legyen mindazoknak, akik könnyen, gyorsan és egy helyen szeretnének többet megtudni az aktuális utazásokról. Oldalunk használatával rengeteg időt, pénzt és energiát takaríthat meg az érdeklődő, hiszen nem kell utazási irodákba rohangálnia érdeklődni, esetleg hosszasan telefonálgatni, ajánlatkérő emailekre várni, vagy órákon át weboldalakat keresgélni! Oldalaink utazóknak és egyben utaztatóknak is szólnak, hiszen megpróbál minden olyan információt összegyűjteni és közzé tenni, amely alapján sikerül kiválasztani a megfelelő úti célt és irodát a nyaraláshoz.


Felépítése

Oldalainkon a különféle utazási ajánlatokat több oldalról is meg lehet közelíteni. Kereshetünk az utazás fajtája alapján, vagy a különböző üdülőhelyek ismertetői alapján, esetleg a szállásokat böngészve is rátalálhatunk a nekünk szimpatikus hotel összes ajánlatára. Az egyes irodák kiemelt, akciós vagy éppen last minute ajánlatait külön is megjelenítjük, így segítve a gyorsabb értékesítést. Természetesen lehetőség van összetett keresésre is különböző kritériumok alapján, valamint utazási irodák keresésére is.


Célközönségünk

Utazni és új kultúrákat, tájakat és embereket megismerni mindenki szeret.  Az online információs adatbázis bárki számára lehetővé teszi a számára szükséges információk korlátlan, gyors elérését. Oldalaink célcsoportja tehát minden utazni és utaztatni vágyó internetező. Ha valaki nem szeretne utazni, egyszerűen csak kíváncsi a világ legszebb tájaira, akkor is sok hasznos és érdekes dologra lelhet oldalainkon. Ország és üdülőhelyek leírásai, utazási magazin, stb. Ha Ön hirdetésével széles felhasználói réteget szeretne megcélozni, a nyaralnimegyek.hu és az utazunk.hu kitűnő csatorna lehet információi közvetítésére. Hirdetőinknek rendkívül kedvező árakat és rugalmas megoldásokat kínálunk.Megjelenési lehetőségek

Oldalainkon különféle megjelenési formákat biztosítunk, melyekről részletes információkat kaphat, ha az adott reklámfajtára kattint:


 

   
 Utazási ajánlatok és szállások
megjelenítése
 Banner hirdetések, különféle
méretekben és helyeken
 Főoldali megjelenési
 lehetőségek
     
     
 Cikk és tartalmi szponzoráció
 Hírlevél CSOMAGAJÁNLATOK!!!
     Nyaralnimegyek.hu - Ahol a nyaralás kezdődik...
Minden Jog Fenntartva © 2012 nyaralnimegyek.hu